Kazalo (znajdlivkarija)

Kazalo (znajdlivkarija)
1 Oktober, 2014 - 08:36

Nekoč, davno smo zapisali, da smo mreža in da smo tkalci ! Drži, še vedno drži.

Čeprav bi mlajši rod raje zapisal, da se temu reče preprosto mreženje. Vendar ne bomo modrovali o tem ampak o vsebinah portalov Zavoda Skrita Energija. Imamo jih več z različnimi domenami, s časom se jih je kar nekaj nabralo, nekatere domene so že zelooo stare in za njimi zaprašene vsebine, nekateri sploh niso prav zaživeli, drugi so bili zelo živahni... Torej !?

Osrednji portal (beri spletna stran) je tale tukaj na katerem se nahajte www.skrita-energija.si je križišče, ki vas bo usmerilo v nadaljne raziskovanje vsebin. Je pa ta portal predvsem usmerjen v faktografijo o delovanju Zavoda Skrita Energija, kratki predstavitvi naših projektov.

Nekateri od njih imajo samostojne spletne strani. Zeolit+ je eden takšnih www.zeolitplus.si in naš projekt korakov do zdravja pod imenom Ogham Healing je tudi takšen www.ogham-healing.org . Na tega slednjega se veže naš izobraževalni in mentorski portal, ki se je usedel v ta okvir www.kelti.si . Vse jasno ? Marsikaj od tega kar počnemo tudi tržimo zato je naša spletna trgovina doma na tem naslovu www.artofenergy.com .

Na kratko torej o naši virtualni mreži in tkanini vsebin. Vsebine, so za sedaj še skromne, vendar se bodo uredniki in skrbniki posameznih portalov trudili, da bomo čimprej vnesli mnogo vsebin zanimivh za vaše izobraževanje, obveščanje in predvsem za vzpodbuditev radovednosti.

p.s.: Kaj bomo z www.ni-hao.si in z legendarnimi www.carovnice-org še ne vemo ! Imate idejo ? Pišite nam...je preprosto a ne ?

Recent News

Tudi kače se levijo.
Gospodarji prehodov
Vključili smo se v program botrstvo. Si tudi ti boter ?