Center

Laboratorij za integrativno medicino

BAZ

BRT to go

Bioresonanca to go

Bioresonanca je učinkovit terapevtski pristop, ki v veliko primerih izboljšuje zdravstveno stanje, ko druge metode konvencionalne medicine in zdravila ne dajejo pričakovanih rezultatov.

Cilj bioresonančne terapije je ponovna vzpostavitev sposobnosti telesa, da upravlja lastne procese in si je organizem sposoben sam pomagati. Ta metoda pospešuje celostno samozdravljenje organizma.

 

Prav gotovo ste že slišali od prijatelja, znanca, ali sorodnika da je po dolgotrajnih zdravstvenih težavah našel rešitev v bioresonanci. Verjetno ste tudi sami razmišljali, da bi si pomagali na

ta način, pa ste osupnili, ko ste izvedeli za ceno terapije, ali pa preprosto nimate časa, da bi redno obiskovali ordinacijo, kjer te terapije izvajajo.

 

Odslej se vam ni več treba ubadati s skrbjo zaradi pomanjkanja časa za obiskovanje terapij, niti zaradi visoke cene, saj je pri nas na voljo MOBILNA BIORESONANCA.

 

MOBILNA BIORESONANCA je nastala v okviru razvoja novih produktov v Zavodu Skrita Energija, pod znamko SINGULARITY in v sodelovanju s češkim podjetjem.

Omogoča najem ali celo franšizo. Razvili smo jo kot odgovor na hiter tempo življenja in ker se zavedamo, da je učinkovitost terapij odvisna od pogostnosti izvajanja, hkrati pa nakopičene dnevne obveznosti vsakomur ne dopuščajo, da bi si tovrstno terapijo privoščil dovolj pogosto.